Index – Belföld – Darázscsípés okozott felfordulást a 3-as főúton

általa megosztva admin
Kategória:Egy külföldi kamionsofőr darázscsípés miatt lett rosszul vezetés közben a 3-as főúton, az encsi rendőröknek sikerült még időben hívni a mentősöket az allergiás tüneteket produkáló férfihez ? olvasható a rendőrség portálján.

Volt még annyi ereje 2021. április 22-én 11 óra körül

 az allergiás rohammal küzdő szlovák kamionosnak, akit egy darázs csípet meg vezetés közben és ettől rosszul lett Aszaló közelében, hogy járművével biztonságban meg tudjon állni.

A kiérkező rendőröknek elmondta a sofőr, hogy mi történt vele, az egyenruhások pedig hívták a mentőszolgálat munkatársait, akik a helyszínen ellátták a férfit. A kamionos a kezelés után folytathatta útját. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet arra, hogy vezetés közben a kockázatok csökkentése növeli a közlekedés biztonságát. A rovarok elleni ?támadásra? ugyan nehéz felkészülni, a nyitott ablakok azonban növelik a rovarcsípések kockázatát. A rovar-, darázscsípésekre allergiás sofőrök a tartsanak maguknál megfelelő ellenszert.

Source link

Translate ?