Index – Belföld – Már hétkilométeres kamionsor torlódott fel Csanádpalotánál

általa megosztva admin
Kategória:Az M43-as autópályán Csanádpalotánál, Románia felé az erős tranzitforgalom miatt a leálló sávon várakozó kamionsor hossza meghaladta a hét kilométert ? adta hírül az Útinform

Az M6-os autópályán, az alagútláncban karbantartás miatt lezárják a Pécs felé vezető oldalt. A 165-ös és a 170-es km között, a főváros felé vezető oldalon irányonként egy-egy sávon halad a forgalom. A korlátozás reggel 9-től délután 3 óráig tart.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Győr térségében, a 115-ös km-nél egy munkavégzést biztosító teherautóba rohant egy kamion. A jobb pályát lezárták, áll a forgalom.

Az Útinform felhívja a figyelmet, hogy aki teheti a 112-es km-nél térjen le a pályáról és Győrön át kerüljön. 

Ezen felül Baranyában sem jobb ahelyzet, mert felborult egy kamion a 67-es főúton Kaposvár és Zselicszentpál között. A 34-es km-nél áll a forgalom, mivel a jármű rakománya a útburkolaton van. 

Emellett a 47-es km-nél Berettyóújfalun a Dózsa György út és a Széchenyi út kereszteződésében a 37-es km-nél, két személyautó balesete miatt félpályán halad a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a Kis-Duna hídon burkolat javítási munkák kezdődtek. A 20-as km közelében a külső sávot lezárták, a helyszín mögött három km hosszan lelassult a közlekedés.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).