Index – Belföld – Lázár János megint leleplezett valamit, de az emberek szerint ez nem elég

általa megosztva admin
Kategória:



Megérkezett Szentesre a harmadik tram-train ? adta hírül közösségi oldalán Lázár János, exkluzív fotókat mellékelve az eseményről. 

Ezzel immár Magyarországon van mindhárom olyan vasútvillamos-hibrid, amelynek ősszel tervezik a forgalomba állítását. Bár a Stadlerrel kötött szerződés szerint összesen 12 ilyen szerelvény érkezik a Szeged és Hódmezővásárhely közötti gyorsabb közlekedés biztosítására, ám az őszi indulásig az eddig megérkezett vonatokon kívül több nem várható. Így Lázár Jánostól, a tram-train kormánybiztosától sem esedékes több győzelmi jelentés ez ügyben.

Bár a vasút-villamosok hazai közforgalmú és városi vasúti pályákon való közlekedéséhez szükséges futópróbák folyamatosan zajlanak a korábban jött két járművel, így néhány bőr még biztosan lehúzható a spanyol jószágokról. Hisz lesznek addig engedélyezések, utasok nélküli és terheléses próbamenetek, amik mind megannyi új lehetőséget adnak a projekt dicséretére. 

De a két Csongrád-Csanád megyei város lakói igazán annak örülnének, ha az ígért negyedóránkénti indulás biztosítható lenne, ehhez pedig ez a három szerelvény édeskevés. 





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.