Index – Belföld – Karácsony Gergely: Most nincs helye sikerpropagandának

általa megosztva admin
Kategória:



? Egyelőre nincs helye a türelmetlenkedésnek, bármilyen nehéz, még ki kell tartani ? írta Karácsony Gergely főpolgármester szerdán a Facebook-oldalán annak kapcsán, hogy délben egy percre leállt a közösségi közlekedés Budapesten, emlékezve azokra, akik elhunytak a koronavírus-járványban.

Az utóbbi napok súlyos számai fájdalmasan marnak az ember lelkébe, főleg, hogy tudjuk, a statisztikák mögött emberi életek vannak. Szülők, testvérek, gyermekek, barátok, rokonok, kollégák, ismerősök

? fogalmazott a főpolgármester, és hozzátette, hogy az egyperces néma csönd nem mulasztja el a gyászolók fájdalmát, nem hozza vissza azokat, akik elmentek, de emlékeztet mindenkit, hogy egyelőre nincs helye a türelmetlenkedésnek, bármilyen nehéz, ?még ki kell tartanunk?.

?Az egyperces csönd arra is emlékeztet, hogy hálával tartozunk azoknak, akik most is erejüket megfeszítve életekért küzdenek? ? fűzte hozzá Karácsony Gergely.

A főpolgármester azzal zárta bejegyzését, hogy ?a mai adatokkal Magyarország a második a világon a Covid-halálozásban a járvány teljes időszakára vetítve. Nincs most helye sikerpropagandának, hamis ígéreteknek! Ezen a nemzeti tragédián csak együttműködve, egymásra figyelve lehetünk túl? ? fogalmazott.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.