Ezért az akcióért külön elszámolás jár minden bizonnyal.

A Bp-i Autósok közössége oldalán jelen meg a videó, amelyen a Kacsóh Pongrác úti csomópontnál azokat autósokat igazoltatják, akik a sort a záróvonalon át kielőzve próbáltak előnyhöz jutni.

Ezúttal egy Mercedes sofőrje próbált előnyt így szerezni, hogy felkanyarodhasson az M3 kivezetőre, ám a rendőrök őt is leintették. Ugyanakkor, az autós hirtelen megpróbált meglépni.





Látszik a felvételen, hogy az egyik rendőr elkezd az rendőrautóhoz rohanni, amivel vélhetőleg megpróbálta üldözőbe venni.

Azt is látni később, hogy az autós ? akinél a fedélzeti kamera rögzíti az eseményeket ? közben felért a felüljáróra, ahol ismét feltűnik a Mercedes és nagy sebességel próbál eltűnni.

Arról, hogy sikerült-e elkapni a menekülő autóst egyelőre nincs információ – írta a Bp-i Autósok közösségének oldala.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egy sofőr szombaton ugyanúgy elsüllyesztette a kocsiját a jeges vízben.



hvg.hu
Autó

Forgalom legalább egyáltalán nem volt az éjszakai útján.