Woodst a tűzoltóknak és mentőknek hidraulikus vágóval kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül. Ügynöke szerint többszörös lábsérülést szenvedett.

Súlyos autóbalesetet szenvedett Tiger Woods ? írja a New York Times. A Los Angeles megyei hatóságok közleményére hivatkozva arról számol be a lap, hogy a világhírű golfozót

a baleset után a tűzoltóknak és mentőknek hidraulikus vágóval kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül.

Woods állapotáról, sérüléseinek súlyosságáról a hatóságok nem adtak tájékoztatást. Csak azt közölték, hogy azonnal kórházba szállították, illetve, hogy az autója teljesen összetört.

Golf Digest szaklap ugyanakkor az MTI szerint elérte Woods ügynökét, aki elmondta:

Woods többszörös lábsérülést szenvedett és jelenleg operálják.




A sportolót négy éve ittas vezetésért tartóztatták le, majd pár hónappal később ittas vezetés gyanújával állították elő. Utóbbi alkalom után kiderült, hogy nem ivott ? ellenben négyfelé nyugtató és altató, illetve THC nyomait is megtalálták a szervezetében. Woods ezután bevonult egy klinikára, és segítséget vett igénybe, hogy normalizálja gyógyszerszedési szokásait.

Az egykori világelső golfozó 2008-ban visszavonult, majd ? egy magánéleti problémáktól terhelt időszak után ? 2019-ben visszatért. Visszatéréséért Donald Trump Elnöki Szabadság Érdemrenddel tüntette ki.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


MTI/hvg.hu
Sport

A golfozó visszatérése hatotta meg az elnököt.



hvg.hu
Sport

Egészségügyi és magánéleti problémái miatt sokan azt hitték, vége az amerikai golfozó karrierjének. Tévedtek.