“Jó napot kívánok, hát itt mi történt?” ? mondja a Forma?1 volt kommentátora.

Egyre inkább jellemző, hogy a magyar állam cégei is közösségi médiás tartalmakat osztanak meg. A rendőrség, a mentők is egyre többször raknak ki olyan videókat, posztokat, amelyek azonnal körbejárnak a netet.

A Magyar Közút Nonprofit Kft. is egyre aktívabb ezen a vonalon és meg kell mondani, nem is csinálják rosszul. Ez az alábbi két saját videójukhoz készült Palik László Forma?1-es kommentárral tényleg erős dolgozat:

A két videó a kommentárral nagyon vicces, de a lényeg természetesen a közutasok részéről is a figyelemfelhívás, hogy ne történjenek olyan esetek, mint a legutóbb, amikor egy autós fékezés nélkül hajtott egy lezárt területre, ahol a közutas munkatársak dolgoztak.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Forgalom legalább egyáltalán nem volt az éjszakai útján.hvg.hu
Autó

Pedig Nelson Piquet lányáról van szó.