Az 570 lóerős sportkocsinak talán nem ez a sors járt volna.

Egy évekkel ezelőtti, igen “látványos” videó kezdett terjedni ismét, amelyen egy Ferrari 458-as sportkocsit zúznak be, amelyről kiderült, hogy nincs biztosítva, egy baleset miatt kivonták a forgalomból és illegálisan javították meg. A hatóság pedig anno úgy döntött, hogy mindezen okok miatt bezúzatja a lefoglalt járművet – írja a Vezess.hu.

Az ügy mostani aktualitása, hogy a kocsi tulajdonosa egy brit férfi most úgy döntött, hogy bepereli a rendőrséget mondván szerinte szabályellenes volt a kocsit a roncstelepen megsemmisíteni.

A férfi egyébkén nem csak a kocsija miatt került a rendőrség elé, hanem mert rendszámokkal kapcsolatos visszaélléseket is elkövetett. Emiatt el is ítélte az angol bíróság, ám a kiszabott letöltendő büntetése elől elmenekült az országból.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Dühös autósok okoztak életveszélyes helyzetet az M3-as autópályán.hvg.hu
Autó

Hiába a rengeteg figyelmeztetés, megint egy érthetetlen jelenet.