A bajor gyártó legnagyobb szabadidő-autója minden körülmények mellett maximálisan óvja a benne ülők életét.

A BMW 2018 októberében leplezte le a jó ideje piacon lévő X5-ösnél nagyobb divatterepjáróját, a kereskedésekbe 2019 elején megérkezett X7-est. A Mercedes GLS fő riválisának tekinthető 5,15 méter hosszú, hatalmas SUV-ból most elkészült az első golyóálló kivitel.A kanadai Inkas által készített különleges jármű hivatalos BR6 minősítéssel rendelkezik, és 360 fokos védelmet biztosít a lövedékek, illetve kézigránátok ellen. A speciális X7 azt is minden további nélkül elviseli, ha egyszerre két kézigránáttal támadják meg.A megerősített futóművet, nagy teljesítményű féket, illetve egyedi szellőzőrendszert kapott BMW X7 motorházteteje alatt egy 4,4 literes biturbó V8-as benzinmotor található, mely 530 lóerővel és 750 Nm-es nyomatékkal lendíti előre az egyelőre ismeretlen tömegű páncélozott X7-est.
 
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!