A Sajón levonuló árhullám miatt elöntött utakon az elmúlt napok komoly hidegei miatt hatalmas jégtáblák alakultak ki a közutakon is.

Az utak megtisztítása miatt a Sajóörösnél naponta egyszer hókotró géppel, ekével törik fel a jeget, amire eddig nem igazán volt példa – írja a közútkezelő. A módszer révén a víz gyorsabban tud visszahúzódni az útfelületről.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyébként már csak két szakaszon van érvényben útzár a Sajó által elöntött területeken: a 3307-es, ároktői komphoz vezető úton, illetve a 36107-es úton Kesznyéten és Sajóörös között.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egy sofőr szombaton ugyanúgy elsüllyesztette a kocsiját a jeges vízben.hvg.hu
Autó

A forgalom ritmusának közel megfelelően ötvenes tempóval.