Mivel a balesetet szenvedő nő elhagyta az autóját, a rendőrök először nem találták meg a helyszínen.

Balesetet szenvedett egy autós az M0-s autóúton Maglód térségében 2021. február 12-én, pénteken a kijárási korlátozások idején, hajnali 1 óra előtt nem sokkal – számolt be a Magyar Közút.

Az esetet rögzítette a közútkezelő kamerája, a felvételeken látható képsorok azonban még a sokat látott szakembereket is meglepték.




A felvételen látható, hogy a jármű a szalagkorlátnak csapódik, majd az autó női sofőrje épségben kiszáll az oldalára borult autóból, utána viszont átmászik az elválasztósáv szalagkorlátjain az autóút másik pályaoldalára.

A Közút kamerái ráadásul azt is felvették, ahogy autósok megállnak a járműnél és sérülteket keresnek, de nem véletlenül nem találták meg a hölgyet, mivel ő már a másik oldalon a belső sávban sétált tovább éjszaka, teljesen kivilágítatlanul.

Végül kamionosok vették fel és szállították vissza a baleset helyszínére, ahol eközben a rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei biztosították a helyszínt.

Kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett.

A közútkezelő arra kéri az autósokat, ha bármilyen oknál fogva balesetet szenvednének, semmiképpen se próbálják meg elhagyni a helyszínt, gyorsforgalmi utaknál pedig az adott pályaoldalon a szalagkorláton túli területen várják meg a segítséget.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!