A közelmúltban piacra dobott hatalmas prémium SUV hamarosan megkapja első ráncfelvarrását.

A BMW 2018 októberében leplezte le a jó ideje piacon lévő X5-ösnél nagyobb divatterepjáróját, a kereskedésekbe 2019 elején megérkezett X7-est. A Mercedes GLS fő riválisának tekinthető 5,15 méter hosszú hatalmas SUV felett egyelőre még egyáltalán nem járt el az idő, mindenesetre egy ideje már javában folyik a ráncfelvarrt kivitel közúti tesztelése, és most friss kémfotók érkeztek az álcázófóliás újdonságról.
A faceliftes BMW X7 várhatóan teljesen új frontrészt, illetve enyhén átrajzolt hátoldalt kap, ezenkívül pedig az ívelt műszerfal és az új generációs infotainment rendszer mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A 3 literes turbós 6 hengeres, illetve 4,4 literes biturbó 8 hengeres motorok megmaradnak a kínálatban, de az optimalizációnak köszönhetően várhatóan nő az erejük, és némileg csökken a fogyasztásuk.

A ráncfelvarrt BMW X7 hivatalos leleplezésére várhatóan 2021 végén kerül majd sor.


Az aktuális X7-es


?
 


Álcázófólia nélkül körülbelül így mutathat az új X7-es


?
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!