A fehér és halványrózsaszín ajándék 1500 lóerős.

Az idei Valentin-nap ugyan már elmúlt, de meglepésszerűen még felbukkan a hírekben egy-egy komolyabb ajándék a február 14-i ünneppel kapcsolatban.

Talán nem túlzás, hogy ez az egyedi rózsaszín és fehér Bugatti Chiron megüti azt a szintet, amiről érdemes beszámolni. A kocsit 3,3 millió dollárért (969 millió forintért) vette a HR Owen márkakereskedésen keresztül a feleségének egy angol milliomos.

A Bugatti Chiron Sport jelen esetben “Alice” névre hallgat és olyan fényezést kapott, amit még nem használtak a francia márkánál. Egy ilyen autót azonban nem lehet csak egyik napról a másikra vásárolni, mint írják ebben az esetben is a megrendelővel egyeztetve zajlott végig a folyamat, amelynek során megalkották az egyedi autót.

A tulajdonosok neve ugyan titkos, de az Alice elnevezés minden bizonnyal utal az ajándékozott nevére, aki mostantól egy olyan 16-hengeres sportkocsi gazdája lett, amely 1500 lóerős.

A képek forrása a HR Owen.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A franciaországi Molsheimben, ahol a Bugatti székhelye van, kiállították a világ legdrágább autóját.



hvg.hu
Autó

A négyüléses ritkaság árát 7-9,5 millió dollár közé saccolják.