Forgalom legalább egyáltalán nem volt az éjszakai útján.

Nem is kérdés, hogy a Porsche 911-esek leginkább exkluzív darabjai a GT2 RS változatok. Ezek végsebessége alapból 350 km/h-nál van limitálva, amivel néhányan még mindig elégedetlenek.

Természetesen vannak arra szakosodott cégek, amelyek kezelésbe tudnak venni még ilyen szintű autókat is, mint például a német PP-Performance cég, amelynek egyik autója nemrégiben mutatta meg mit is tud. A Gercollector nevű gyűjtő a kocsijával a képek alapján 363 km/h-s tempóval száguldott az éjszakában.

A GT2 RS egyrészt nagyon könnyű, másrészt brutálisan erős, harmadrészt pedig csak hátul hajt. Összesen 1000 példány készült az aktuális generációból, amelyek hivatalos listaára 260 000 euró, vagyis átszámítva mintegy 92 millió forint volt, mostanság azonban nem ritka, hogy 500 000 euró magasságában cserélnek gazdát ezek a szuperritka Porschék.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Ha egy útszakaszt jól láthatóan elárasztott a víz, akkor leginkább érdemes elkerülni és nem próbálkozni az átkeléssel. Valahogy mégis mindig van, aki megpróbálja.hvg.hu
Autó

Milyen lenne egy profival, aki itt éli az életét?