Egy sofőr szombaton ugyanúgy elsüllyesztette a kocsiját a jeges vízben.

Lassan 10 éves történet, hogy február elején az akkor is igen hideg idő arra csábította két Hummer sofőrjét, hogy kipróbálják a balatoni átkelést jégen. A próba vége jól ismert, az autók alatt a 10 centis jég beszakadt, a terepjárókat egy nap alatt tudták kiszedni a jégpáncélból.

Mint látni, máshol is megvan a vállalkozószellem hasonló dologra, a legutóbb egy holland autós mutatta be, hogy elsőre nagyon szórakoztató jégen autózni, de ha beleborul az autóval, akkor nagy a baj. A jelenet itt megvan videón is, szerencsére a sofőr itt is ki tudott menekülni gyorsan.





Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

?Így kell az út és a látási viszonyoknak megfelelően vezetni? ? mondja a csigatempóban haladó autó sofőrje a videó elején, ami Taktaharkánynál készült.



hvg.hu
Autó

Művészeti performansznak is erős volt a youtuber akciója.