Hétközben 80 kilométer/órás sebességkorlátozásra kell számítani Bábolna, Győr és Komárom térségében.

A várható nappali felmelegedést kihasználva aszfaltoznak az M1-es autópályán keddtől péntekig Bábolna, Győr és Komárom térségében ? közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn.

A munkavégzés alatt az autópálya forgalma az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 kilométeres sebességkorlátozást vezetnek be.

Az autópálya Budapest felé tartó oldalán, Bábolna térségében február 16-án, kedden a 92-es és 94-es kilométerszelvényeknél, a győri elkerülő szakaszon február 18-án, csütörtökön a 122-es és 123-as szelvényekben dolgoznak majd a szakemberek, a Hegyeshalom felé vezető oldalon február 17-én, szerdán Komárom térségében a 82-es és 84-es kilométerek között, valamint február 19-én, pénteken a győri elkerülő szakaszon a 122-es és 123-as szelvényekben javítják a burkolatot.?

Hétfőn az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a ráckevei Duna-ági hídon és az M1-es autópálya M0-sra vezető, Hegyeshalom-Győr felőli csomóponti ágán végeznek burkolatjavítási munkákat, ami miatt szintén forgalomkorlátozásra kell számítani.

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


MTI
Autó

Több úton is sávlezárás van érvényben javítási munkálatok miatt. Van, ahol a kamerákat szervizelik.hvg.hu
Autó

A munkaterületek mellett jellemzően csak egy sáv használható.