Egy svéd állampolgárságú férfi akart belépni az országba a 15 millió forintos autóval, amikor a magyar hatóságok megállították és lefoglalták a németek által körözött autót.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy 15 millió forint értékű gépkocsit foglaltak le, amit a német hatóságok köröztek – számolt be a hírről a police.hu.

Egy svéd állampolgárságú férfi akart belépni az országba 2021. február 13-án 2 órakor egy német honosságú Volvo V60 típusú személyautóval a Röszke autópálya-határátkelőhelyen.
A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a német hatóságok keresik.

Képek forrása: police.huA hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Itthon

A rendőrök hajnalban mentek a 42 éves férfiért.MTI
Tech

A csalók állítólagos szakértőket szólaltatnak meg és tudományosnak látszó tanulmányokra hivatkoznak, hogy hihető legyen, a szereik jók a vírus ellen. A rendőrség több ilyen weblapot is azonosított.