Két megyével arrébb kapták el a nőt, akit végül a rendőröknek kellett megnyugtatni.

Egészen különleges vége lett egy Kentuckyban történt autós üldözésnek: az üldöző rendőrök az ilyenkor látott bilincselés helyett ugyanis megölelték a sofőrt – írja a New York Post.

A rendhagyó üldözés abból indult, hogy egy 41 éves nő összeveszett férjével, és annyira félt a nagyobb balhétól, hogy meg sem várta a kiérkező rendőröket, hanem kocsiba ült. A sebességhatárokkal nem annyira törődő nőt egy járőr próbálta megállítani, de ő tovább hajtott, ezért kezdte üldözni, ebbe kapcsolódott be több rendőr is.

A nőt végül egy hodgenville-i parkolóban sikerült feltartóztatni két megyével arrébb, az erről készült videón pedig az látszik egy egyik rendőr testkamerájának felvételén, hogy a járőrök fegyverrel közelítenek a kocsihoz, de miután egyikük kinyitotta az ajtót, elrakja a pisztolyt, leguggol a nőhöz, aki átöleli őt.

?Amikor odaértem a vezetőoldali ajtóhoz, és mondtam, hogy nyissa ki az ajtót, a nő felemelte kezeit, remegett, mint egy levél. Szegény halálra volt rémülve? – mondta James Richardson rendőrfőnök.

A nő ellen rendőri intézkedésnek való ellenszegülés, közúti veszélyeztetés és közlekedési szabálysértés miatt indul eljárás.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!