A munkaterületek mellett jellemzően csak egy sáv használható.

Az elmúlt hetek, napok csapadékos időjárása, valamint a jegesedés következtében több helyen is megrongálódott a burkolat az M3-as autópályán, de javítják az M1-es autópálya és az M0-s autóút aszfaltját is néhány helyen ? közölte az Útinform.

Azt írták, hogy az M3-as autópályán, Budapest felé Hatvan és Gödöllő között, továbbá a nagyfügedi kijárat előtt, majd az emődi szakaszon, a Polgári Tisza-híd közelében, az ellenkező oldalon pedig Nyíregyháza felé a 149-es és a 153-as kilométer között sávlezárás van érvényben. A munkaterület mellett csak egy sáv használható.

Hasonló ok miatt kell sávlezárásra készülni az M30-as autópályán is mindkét oldalon az emődi csomópontnál.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 74-es és a 67-es kilométer között, Tata térségében munkavégzés miatt lezárták a külső sávot.

Az M0-s autóút déli szektorán, a Ráckevei Duna-hídnál szintén a burkolat meghibásodása miatt zárták le a külső sávot az M5-ös autópálya felé a 20-as és a 22-es kilométer között ? közölte az Útinform.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egy-egy ilyen egység több millió forintba kerül, és minden hasonló eset után le kell selejtezni.hvg.hu
Autó

A sofőr észrevette, mi történt, éppen egy kijáratot keresett, amikor a rendőrök megállították.