Életciklusának felénél alaposan felfrissítették a francia gyártó kompakt crossoverét.

A Citroën 2010-ben dobta piacra a C3 Aircross első generációját, mely kompakt szabadidőautó második nekifutása 2017 óta van velünk, és most megérkezett a ráncfelvarrt változata. Íme:




Az újdonság eleje teljesen új karakterű lett, hátul viszont csak a lámpák rajzolatán változtattak egy keveset a fejlesztők.




A korábbinál több színváltozatban, illetve színkombinációban rendelhető C3 Aircross utasterében a korábbinál nagyobb méretű, immár 9 colos képátlójú központi érintőkijelző, illetve a márka többi modelljéből már ismerős, extra vastag szivacsréteges puha ülések jelentik a legfontosabb változást.




Az európai kereskedésekbe júniusban begördülő felfrissített Citroën C3 Aircross 1,2 literes 3 hengeres turbós benzinmotorja 110, illetve 130 lóerős kivitelben készül, az 1,5 literes 4 hengeres turbódízel erőforrás pedig 110 lóerős teljesítményű.




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!