A rendőrök a helyszínelés miatt lezárták az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalának egy sávját.

Eddig tisztázatlan körülmények között öt autó ütközött össze az M3-as autópályán a Rákospalotai körvasút sornál péntek délután ? közölte a rendőrség.

A baleset 16 óra körül történt a sztráda kivezető szakaszán, a XIV. és XV. kerületet összekötő felüljárón, a Budapestről kifelé vezető oldalon. A balesetben senki nem sérült meg.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalának egy sávját. A forgalom két sávon halad.

Az Útinform arra figyelmeztet, hogy a gyorsforgalmi utak, a fő és mellékutak szárazak vagy sónedvesek, néhol vizesek. Azt is írták, hogy a csapadékos időjárás, valamint a jegesedés következtében

több helyen is megrongálódott a burkolat.

Az M3-as autópályán, Budapest felé a nagyfügedi kijárat előtt, illetve az emődi szakaszon, a Polgári Tisza-híd közelében, az ellenkező oldalon pedig Nyíregyháza felé a 149-es és a 153-as km között ez okból sávlezárás van érvényben. A munkaterület mellett csak egy sáv használható. Az M30-as autópályán, az emődi csomópontnál is mindkét oldalon sávlezárás van érvényben az útburkolat hibája miatt.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!