Legalábbis úgy tűnik létezik rá kézenfekvő megoldás.

Nyilván egy kamion pótkocsijáról nem egyszerű feladat kézzel leszedni egy komolyabb havazás után felgyűlő havat vagy jégdarabokat, de ha valaki ennek elmulasztása miatt megsérül, annak a következményei is igen súlyosak lehetnek.

A rendőrség a közúti közlekedés rendjének megzavarása miatt intézkedhet, alap esetben a lehulló tömbök miatt, amelynek büntetési tétele 100 ezer forint, valamint eltiltás lehet az eset súlyosságától függően.

Alapvetően a videón látható egyszerűbb kapu a havat biztosan jól letolja, a fagyott, jeges havat már nem biztos. Ugyanakkor van olyan cég, aminek erre is van megoldása egy hóekeszerű ékkel.





Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egyfajta Pofátlantanítás best ofot készített a rendőrség.



hvg.hu
Autó

Művészeti performansznak is erős volt a youtuber akciója.