A nő csak jelezni akarta, hogy koszos az ablak.

Tévedésből kapcsolta be a hangosbeszélőt egy járőr Romániában, Suceava városában, amikor kollégájával egy önkiszolgáló autómosóba álltak be.

Hajnali 1 óra volt, amikor arra ébredtek a környéken, hogy valaki azt mondja: ?Szélvédő?, ?Szőnyegek?, valamint, hogy valami leesett a földre. A videón látszik, hogy az egyik rendőr kocsit mossa, és a társa az autóban lévő megafonon keresztül szólt neki.





Hivatalosan állítólag senki nem panaszkodott a hangoskodás miatt, azonban a hatóság mégis vizsgálatot indított. Egyben a helyi rendőrség elnézést kért a kellemetlenségért.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A 44 éves sofőrt a gázolást követően néhány órával elkapták a rendőrök.



hvg.hu
Autó

A villámrajtjairól híressé vált japán sportkocsi nem bírta, hogy álló helyzetben sokáig nyaggatják.