City Futi Futárszolgálat

Index – Belföld – Debrecenben és Miskolcon is megbénult a közlekedés


2021.02.11. 10:54

A hajnali intenzív ónos eső miatt lefagyott felsővezetékek gondot okoznak a debreceni villamos- és trolibusz-közlekedésben – tájékoztatta az MTI-t a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. A villamosok sem az 1-es, sem a 2-es vonalon nem közlekednek, helyettük teljes vonalon villamospótló autóbuszok viszik az utasokat. Fennakadások vannak a helyi trolibusz-közlekedésben is: valamennyi vonalon késésre kell számítani.

Kapcsolódó

Egyre kevesebb a csapadék, de mínuszokból nem lesz hiány.

Miskolcon a havazás miatt lelassult a tömegközlekedés, kisebb-nagyobb késések előfordulnak. A 15-ös busz csütörtök reggeltől fakidőlés miatt csak a bánkúti elágazásig közlekedik. A 21-es és 101B-s autóbusz átmenetileg az Újgyőri főtér és a Kandó Kálmán utca végállomás között az Andrássy utcán jár, a 16-os busz a Bányaüzem megállóhelyig közlekedik. A fő közlekedési, illetve a buszútvonalakat síkosságmentesítik, és több mint háromszáz hómunkás dolgozik.

Kapcsolódó

A zord időjárás rossz hatással van a helyi útviszonyokra.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Source link

Exit mobile version