A sofőr szerelvényével megpróbálta a korláthoz beszorítva megállítani a személyautót.

Egy román rendszámú kamionos lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem végződött tragédiával az eset Németországban, ahol egy autós rosszul lett a volán mögött. Az RTL.de beszámolója szerint a nyerges vontató vezetőjének Neuss-Uedesheimnél haladva tűnt fel, hogy a forgalommal szemben sodródik egy személygépkocsi.

A kamionos látta, hogy az autót vezető nő elveszíthette az eszméletét, ezért úgy döntött, hogy a szerelvényével megpróbálja a korláthoz beszorítva megállítani az autót. Sikerült is manőver, majd ezt követően betörte a kocsi ablakát, hogy segíteni tudjon a nőnek.

Az 57 éves nő nem sérült meg és eszméleténél volt, amikor a mentősök kiérkeztek, majd kórházba szállították kivizsgálásra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Ez mondjuk nem az olcsón vesszük rendbe tesszük kategória.hvg.hu
Autó

Mintha egy vadászgép zúgna el mellettünk.