A dunaföldvári szakaszon futottak bele a dél-koreai luxusautóval száguldó sofőrbe.

A Tolna megyei rendőrök mértek sebességet az elmúlt napokban a 6-os számú főúton, ahol a rekordot egy Hyundai Genesissel állította fel egy autós 202 km/h-s tempóval. A megengedett maximális sebesség ezen a szakaszon 90 km/h, amelyet így több mint kétszeresen meghaladott a mérés pillanatában az autós.




A járművet megállították, a sofőr – mint a rendőrség írja – elismerte a felelősségét. A férfi 300 000 forint közigazgatási bírságot és nyolc közlekedési büntetőpontot kapott a jelentős mértékű gyorshajtásért.

A képen látható Hyundai Genesis nem egy túl gyakori autó nálunk. A Hyundai elsősorban az Egyesült Államok piaca számára fejlesztett luxusautójának első generációját több mint egy évtizede dobták piacra. Az autó jelentősen eltér az európai prémium gyártók stílusától és pont a német márkák ellenfeleként kínálják a nagyméretű, 3.8 literes motorú benzines autókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Annyira fontos volt az Audiban ülő sofőrnek legyőzni a BMW-vel hajtó másik autóst, hogy minden eszközt megragadott.



hvg.hu
Autó

Egyelőre nincs szó arról, hogy lengyel mintára, dedikált címre tölthetnék fel szabálytalanságokról készült videóikat az autósok.