Jó az öreg ralilegenda a háznál.

Mondhatnánk azt is, senki nem várja jobban a havas idényt, mint egy összkerékhajtású klasszikus raliautó tulajdonosa. Persze nem feltétlen autómentőként, de mint látni az alábbi videón annak is kiválóan megteszi a japán gyártó Impreza modellje.

A 2006-os WRX Impreza egy teherautó sofőrjét segítette ki a bajban a napokban Hollandiában, ahol szokatlanul erős havazás volt. 

Egyébiránt mostanság az összkerékhajtású modellek vezetőinek jócselekedeteiről több ilyen videó is felkerült a netre. Egyszer egy Audi A6 Avanatnak csináltak jó reklámot, majd néhány napja egy vadonatúj Land Rover Defender mutatta meg, mit tud a hajtási rendszere.

 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

 

 

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Mintha egy vadászgép zúgna el mellettünk.hvg.hu
Autó

Egyfajta Pofátlantanítás best ofot készített a rendőrség.