A kocsi lényegében mintha fejest ugrott volna a mélybe.

A múlt hét végén történt a baleset Wisconsin államban, amelynél egy platós kocsi zuhant le egy 70 láb magas felüljárószakaszról. Kamerák figyelik a 94-es autópálya egyik legforgalmasabb csomópontját, ezek egyike rögzítette a kisteherautó balesetét.

A kocsi zuhanás közben az utolsó pillanatban átfordult, a sofőr élve megúszta a balesetet, ugyan kórházba kellett szállítani, de magánál volt a baleset után – írj a The Drive oldal.

A balesetet feltételezések szerint az okozhatta, hogy az autós nekiütközött a pálya szélén összegyűlt nagyobb hókupacnak, és ez dobta meg a járművet.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A meglepő mennyiségű hó váratlan eseményeket idézett elő Spanyolországban.hvg.hu
Autó

A híres csendes-óceáni parti út egy szakasza a heves esőzések miatt csúszott meg.