Van, ahol több kilométeres sorra kell számítani.

Az M1-es és az M7-es autópályák közös szakaszán, Budapest felé vezető oldalon, a főváros határában a gazdagréti kijárat előtt korábban baleset történt. Mostanra ugyan három sávon engedik a járműveket, ennek ellenére több kilométeres a sor ? figyelmeztet az Útinform.

A környékbeli kerülőutakon is torlódás alakult ki, araszolva lehet csak haladni.

Az M1-es autópályán, az M0-s autóúti csomópontban megrongálódott a burkolat. Emiatt a Győr felől érkezők az M0-sra csak egy sávon tudnak felhajtani.

Az M0-s autóút déli szakaszán, a Ráckevei Duna hídnál a burkolat meghibásodása miatt újra lezárták a külső sávot az M5-ös autópálya felé a 20-as és a 22-es km közötti szakaszon. A korlátozás miatt a csepeli kijárattól lassúbb a haladás.

A 3-as főúton, Csobád közelében egy kamion a védőkorlátnak csapódott. A 217-es km-nél a fél útpályát lezárták.

A 7-es főút székesfehérvári szakaszán, a Szent Flórián körúton, a Halastónál, a 81-es főúti csomópont közelében két személyautó ütközött össze. Az érintett szakaszon sávlezárás van érvényben, amely torlódást okoz mindkét irányban.

A 44-es főúton, Szarvas közelében egy autó az út melletti árokba hajtott. A 66-os km-nél csak egy sávon, váltakozva engedik el a forgalmat.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál az erős teherforgalom miatt a kilépésre váró kamionsor hossza a leállósávon meghaladta az öt kilométert.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!