A 74 esztendős színész egy Rapid Blue fényezésű, nyitható tetejű Chevy boldog tulajdonosa lett.

Sylvester Stallone az Egyesült Államokbeli Tennessee-ben található Murfreesboróban vette át legújabb autóját, amely nem más, mint egy nyitható tetejű 2021-es Chevrolet Corvette.
A Rapid Blue fényezésű, illetve Spectra Gray könnyűfém-felnivel szerelt autót a helyi Chevrolet Buick GMC Cadillac kereskedés tulajdonosa, és annak felesége adta át a színésznek, aki nemrégiben adta el hatalmas Cadillac Escalade-jét.
A Chevrolet 2019 nyarán leplezte le a Corvette aktuális nyolcadik generációját, mely szakítva a hagyományokkal nem front-, hanem középmotoros kivitelű. A 6,2 literes V8-as egység 497 lóerős teljesítménye, illetve 630 Nm-es nyomatéka mintegy 3 másodperces 0-100-as gyorsulást tesz lehetővé.Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szárnyalnak a laptopok