Művészeti performansznak is erős volt a youtuber akciója.

Villámgyorsan terjedni kezdett az a videó, amelyen egy orosz youtuber, aki korábban arról vált híressé, hogy felgyújtott egy  mező közepén egy Mercedes-AMG GT-t, most valami hasonlóan esztelen dolgot talált ki.

Az Instagramon 12,3 millió követővel rendelkező Mihail Litvin bement egy Porsche márkakereskedésbe, beült egy 761 lóerős Taycan Turbo S-be és elindult. Egyenesen neki a portálüvegnek. A konkrét jelenet, amikor elindul a kocsival 4 perc 10 másodpercnél kezdődik.





A videós persze hivatalosan azt állítja, ?véletlenül összekeverte a pedálokat?. A Motor1.com Russia szerint a jelenetben feltűnő Sztálin, Lenin és Putyin egyébként azt mondják Mihail Litvinnek, hogy élje az életét függetlenül attól, hogy a többiek mit mondanak. Mindenesetre az kétségtelen, hogy az orosz állami híradóban is beszámoltak róla.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

 



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Szerencsére már messziről kiszúrta az autós, aki a videót készítette.



hvg.hu
Autó

A spanyolok közétettetek egy igazán igényes animációs anyagot, amin valamennyi modell felsorakozik.