A rendőrség a lakosság segítségét is kéri, hogy megtalálják a feltételezett elkövetőt.

A rendőrség rongálás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A police.hu oldalon azt írják, hogy egy nő január 23. és január 30. között

egy VIII. kerületben parkoló városi terepjárót több helyen szándékosan megkarcolt, amellyel egy- és kétmillió forint közötti kárt okozott a járműben.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.?



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


Dezső András
Itthon

Lemosható festékkel felfújt üzenetekben hívta fel a figyelmet a budapesti közvécék hiányára és állapotára A Város Mindenkié Csoport három aktivistája még tavaly novemberben. Nemrég rongálás bűncselekményével gyanúsították meg őket.



MTI / hvg.hu
Itthon

A Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói több helyiséget is szétvertek kedd este, miután OrbánViktor újabb szigorító intézkedéseket jelentett be, köztük a kollégiumok bezárását.