Az Interior Design Kft. tavalyi eredményeiről még nincsenek hivatalos adatok, de a jelek szerint jól indult a 2020-as évük.

2019 nyarán szállt be a belsőépítészeti bizniszbe Szijjártó Péter külgazdasági miniszter felesége, Szijjártó-Nagy Szilvia. Cégének, az Interior Design Kft. tavalyi eredményeiről még nincsenek hivatalos adatok, de a jelek szerint jól indult a 2020-as évük ? írja a 24.hu.

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara hitelbiztosítéki nyilvántartása szerint Szijjártó-Nagy cége 2020 februárja óta lízingel egy Porsche Cayenne típusú gépkocsit. A híroldal szerint a Porsche Bank Hungaria Zrt. 16 millió forintos jelzálogot jegyeztetett be a luxus crossover terepjáróra.

Azt is írják, hogy az Interior Design Kft. honlapja még most sem működik. Pedig pörög a cég: indulása után alig több mint fél év alatt 229 millió forint árbevételt és bő 70 millió forintos nyereséget ért el, amit osztalékként szinte teljes egészében ki is vett Szijjártó-Nagy.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Gazdaság

Szijjártó felesége egy iskolára felkészítő magántanodát üzemeltet, a tanoda épületébe az apósa is beszállt.hvg.hu
Itthon

Szolidaritásból fújták fel ismét a Lady MRD-s feliratot.