Vázoljuk, hogy hogyan fest a GAZ-3102 mai kornak maximálisan megfelelő koncepciója.

A szovjet mérnökök 1966-ban, tehát 55 évvel ezelőtt fogtak neki a Volga GAZ-24, illetve M-24 néven is ismert személyautó gyártásába, mely a még 50-es években fogant és addigra elavult GAZ-21-est volt hivatott felváltani. A fejlesztési munkálatok 1970-re értek révbe, ekkor kezdődött meg a típus sorozatgyártása: a Volga kisebb-nagyobb módosításokkal egészen 1992-ig gyártásban maradt.

A GAZ-24 modernizált változataként 1982-ben tűnt fel a színen a GAZ-3102, mely különböző 4-, illetve 8-hengeres motorokkal szerelt változatokban egészen 2010-ig gyártásban maradt.
Egy orosz designer, Nikita Chuiko most megmutatja nekünk, hogy hogyan mutatna a GAZ-3102 modernkori kiadása, íme:


©
 


©
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!