Csak nem veszik felségsértésnek a spanyolok.

Thibaut Courtois igencsak nagy autórajongó, olyannyira, hogy a belga focista tavaly még a Forma-1-es pilóták részvételével zajló simracing bajnokságban is részt vett egy-két futam erejéig.

A jelenleg a Real Madridban szereplő focista nem csak játszik az autókkal, de a minap egy vadonatúj szerzeményével egy Ferrari Romával ment edzésre. A 200 ezer eurós autóban egy V8-as motor dolgozik 620 lóerővel, és a végsebessége 320 km/h. 




A Ferrari Roma, azért egyedi darab a maranellóiak kínálatában, mert nem a hagyományos szupersportos vonalat követi, hanem inkább egy GT, túraautót idézi a megjelenése. A hírek szerint egyébként ennek révén a vásárlóinak 70 százaléka olyanokból kerül ki, akik korábban nem jártak Ferrarival.





A Chelsea korábbi kapusa akkora autórajongó, hogy, amikor együtt játszott Alvaro Morataval az angol csapatban a spanyol elmesélte, hogy a kapus mindig kérkedett, hogy neki van a legmenőbb autója a csaptban, egy 2015-ös egyedi Aston Martin Vanquish formájában, amit úgy tűnik Madridba is elvitt magával.





Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A spanyolok közétettetek egy igazán igényes animációs anyagot, amin valamennyi modell felsorakozik.



hvg.hu
Autó

A legújabb Panamera Turbo S több mint két másodperccel ment jobb időt, mint az elektromos Taycan.