A balesetben egy 11 éves gyermek elhunyt.

Nem volt ittas az a sofőr a bíróság szerint, aki február 2-án, kedden este halálos balesetet okozott az M6-os autópályán Adonynál ? számolt be róla az RTL Híradó.

A 25 éves győri férfi egyik barátjával és az ügyvédjével utazott hazafelé ? az RTL szerint ? egy bírósági tárgyalásról, amikor valószínűleg figyelmetlenségből egy háromgyermekes család autójába csapódott. A középső gyerek ? egy 11 éves kislány ? a helyszínen meghalt, öccse, jelenleg is válságos állapotban van.

A család Rácalmásról, egy állatorvostól utazott hazafelé, mert a házi kedvencüket, egy nyulat oltani vittek. Az autót az édesanya vezette, mellette a férje, hátul három gyermek utazott.

A baleset után a rendőrség közleményt adott ki, ebben azt írták, hogy a vétkes sofőr ittas lehetett.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!