Az eplényi férfi éppen ki akarta kerülni a kerékpárosokat.

Bakonyszentlászlónál próbált meg kikerülni három kerékpárost egy autós, aki a rendőrség híre szerint túl gyorsan hajtott a nedves útszakaszon a manőver közben.

A férfi, aki a rendőrség szerint vélhetően ittas lehetett, az autójával az út bal oldalán lévő sáros, füves padkára hajtott, amitől az autó visszacsapódott és elsodorta három biciklist. A férfi autója végül tetőre borulva állt meg az út melletti fák tövében.
A sofőrt a helyszínre kiérkező rendőrök megszondáztatták, ami ittasságot mutatott. A három győri kerékpárost, illetve a vétkes autóst kórházba szállították.Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Szerencsére már messziről kiszúrta az autós, aki a videót készítette.hvg.hu
Autó

Csodával határos módon nem sérült meg senki.