„No way, Norway!” – nehogy már az észak-európai ország legyőzze őket elektromos autókban.

Norvégia az egész világ előtt áll népességre vetítve az elektromos autók számában. Ez azt jelenti, hogy az országban az újonnan eladott autók közel 90 százaléka konnektoros plug-in vagy elektromos.

Amerika legnagyobb autógyártója, a General Motors az elmúlt napokban jelentette be, hogy 2035-től leállnak a hagyományos autók gyártásával és csak elektromos modelljeik lesznek. A Super Bowlra szánt reklámban, amelynek Will Ferrell a főszereplője ezt változást adja el igen viccesen. Kijelenti ?No way, Norway?, nem győzhetnek a skandinávok, ezért két társával nekivágnak, hogy megmutassák az USA fölényét.

Az idei NFL Super Bowlra szánt reklámban persze feltűnik a Cadillac Lyryc, amely egy teljesen elektromos luxusautó és GMC Hummer is, a katonai monstrumból lett hírhedt jármű, amely másfél évtized után tér vissza: elektromos autóként.





Ferrell a reklámmal kapcsolatban elsütötte azt is, hogy ő valójában már a 80-as években is elektromos autót vezetett. Igaz, az négy ceruzaelem volt, a kocsija porlasztójára ragasztva.

Will Ferrellel már régóta dolgozik együtt a General Motors, jó pár éve, amikor még a benzinpusztító autók voltak divatban, a közepes méretű SUV-ot, a Dodge Durangót reklámozta Ron Burgundy szerepében.





Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

 



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Az idei amerikai futball-liga döntőjét a Kansas City Chiefs és a Tampa Bay Buccaneers vívja majd, de a Volo ötlete miatt egy speciális pontszerzés egész biztosan nagy figyelmet kap majd.



hvg.hu
Autó

Szokatlan idők járnak mostanság.