Őrizetbe vették a 25 éves férfit, aki beleszáguldott egy öttagú csald autójába.

Ittas lehetett az a sofőr, aki az M6-os autópályán Adonynál történt halálos balesetet okozta ? olvasható a rendőrség honlapján. Mint korábban írtuk, egy család kocsijába rohant bele egy másik autós az adonyi kihajtónál kedd este.

A halálos áldozat egy 11 éves kislány. Testvérei és az édesanya életveszélyes és súlyos sérüléseket szenvedtek, az apa könnyebben sérült.




A vétkes sofőrről annyit árult el a rendőrség, hogy 25 éves, győri férfi, aki egy Volvót vezetett. A család egy Opelben ült. A Deltahír korábban azt írta, hogy a férfi nem sérült meg.

A rendőrség jelezte, hogy mivel a baleset okozójánál felvetődött az ittasság gyanúja, őrizetbe vették, és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


A balesetet okozó sofőr autója.


?






A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egy család autójába rohant bele egy másik autós az adonyi kihajtónál. Egy gyermek a helyszínen elhunyt.



hvg.hu
Autó

Az autó csúnyán összetört.