Mintha egy vadászgép zúgna el mellettünk.

Látványos videó készült egy Bugatti Chironról Portugáliában: az 1500 lóerős hipersportkocsi szélvészként suhant végig a normál közúton. A felvételhez kommentárként azt írták, hogy lezárt útszakaszon készült, nem kizárt, hogy akkor, amikor a kocsit a hivatalos sajtóanyaghoz fotózták.

Nem tudni, pontosan mennyivel hajtott a Chiron a felvétel elkészültekor de egy Instagram-poszt szerint „373 km/h-ra” volt a sebessége.

A Chiront 420 km/h-s sebességlimterrel látják el, így nem kizárt, hogy valóban többel száguldott 300-nál. A kérdéssel több oldal is foglalkozott, a Carscoopon például 290 km/h-s tempót említenek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A négyüléses ritkaság árát 7-9,5 millió dollár közé saccolják.hvg.hu
Autó

A franciaországi Molsheimben, ahol a Bugatti székhelye van, kiállították a világ legdrágább autóját.