Egyfajta Pofátlantanítás best ofot készített a rendőrség.

Még 2019 decemberében jelezte először a rendőrség, hogy kamerás civil autókkal fognak részt venni a forgalomban, hogy hatékonyabban kapják el a szabálytalan autósokat. A módszer szerintük annyira bevált, hogy gyorsan országos méretű lett az akció.

Kamerás civil autóból mára több tucatot használ a rendőrség, de volt, hogy kamionba raktak kamerát és azzal vették fel a szabálytalankodókat.

A razziákról videóösszefoglalók is készülnek “Pofátlantanítás” címen, amely a 26. részénél tart, ezúttal történetesen a 2020-as év legerősebbnek gondolt jeleneteit gyűjtötte össze a rendőrség. Ugyanakkor feltételezhető, hogy a Best of anyagot nem azért adták ki, mert elfogyott volna a muníció az új részekhez.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A legújabb Panamera Turbo S több mint két másodperccel ment jobb időt, mint az elektromos Taycan.hvg.hu
Autó

A spanyolok közétettetek egy igazán igényes animációs anyagot, amin valamennyi modell felsorakozik.