Az újdonság még ebben a hónapban begördül az európai kereskedésekbe.

A Nissan 2010 decemberében kezdte meg az első Leaf forgalmazását, a japán villanyautó második generációja pedig 2017-ben jelent meg. Az első igazi sorozatgyártású elektromos autóként jegyzett, és már több mint 500 ezres mennyiségben értékesített modellből a tizedik születésnap alkalmából limitált szériás kivitel készült.







A nemes egyszerűséggel Leaf10-nek elnevezett újdonságon a magasabb kategóriában szereplő Ariya egyes designelemei köszönnek vissza, egyedi, új színt kapott és a C-oszlopon megkülönböztető emblémát visel.




A Pearl Black Metallic, illetve kéttónusú Ceramic Grey, Pearl Black fényezéssel rendelhető újdonság 17 colos könnyűfémfelnikre szerelt gumikon gördül.




Az európai kereskedésekbe még ebben a hónapban megjelenő, fedélzeti Wi-Fi hotspotos Nissan Leaf10 alapára 32 600 euró (11,6 millió forint).




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!