Egy nő lába a peron és a szerelvény közé csúszott.

Péntek délután közölte a katasztrófavédelem, hogy a 2-es metró vonalán, az Astoria megállónál, az Örs vezér tere felé vezető oldalon egy ember lába a szerelvény és a peron közé szorult.

A nőt a fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki, amelyről a Katasztrófavédelem kiadott egy videót. A tűzoltók a metrószakasz áramtalanítása után egy speciális, felfújható emelőpárna segítségével tolták el a szerelvényt a perontól, hogy a nő lábát ki lehessen szabadítani.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben a 30 év körüli nő olyan súlyos végtagsérülést szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!