A rendőröknek azt mondta a hölgy, hogy a 11 éves fiát óvodás kora óta alkalomszerűen hagyta vezetni.

Tíz év körüli kisfiú kormányozott egy autót vasárnap este a Ferihegyi repülőtérre tartó négysávos gyorsforgalmi úton. Miután megjelent a felvétel az RTL Híradóban, a rendőrök eljárást indítottak.

A rendőrség pénteken arról számolt be, hogy azonosították a 49 éves nőt, aki a volánnál ült. A police.hu szerint a meghallgatásán elmondta, hogy 11 éves fiát óvodás kora óta alkalomszerűen hagyta vezetni. “Az csak a vakszerencsén múlt, hogy baleset egyszer sem történt” – írják.

A Ferihegyi repülőtérre vezető út egyébként sokszor még az esti órákban is egy igen forgalmas útszakasz, ahol a megengedett legnagyobb sebesség 70 km/h.

Az eljárást a nő ellen a rendőrség folytatja.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A videó készítője szerint több mint ötvennel mentek.MTI / hvg.hu
Autó

Kétszer is a volán mögé engedte fiát a csengődi férfi.