Az idei amerikai futball-liga döntőjét a Kansas City Chiefs és a Tampa Bay Buccaneers vívja majd, de a Volo ötlete miatt egy speciális pontszerzés egész biztosan nagy figyelmet kap majd.

A svédek azt találták ki, ha a meccsen lesz úgynevezett „Safety”; amikor a támadó csapatot a saját védekező harmadában szerelik, labdát veszít, vagy szabálytalankodik, akkor a svédek kétmillió dollár értékben sorsolnak ki autókat.  

A safety-akcióért egyébként két pont jár a játékban, annak a csapatnak, aki kikényszeríti. Természetesen viszonylag ritkán fordul elő, de nem is olyan régen, a hat évvel ezelőtti NFL Super Bowl például egy ilyen akcióval indult. Ennek alapján könnyen érthető is, mit jelent.
https://www.youtube.com/watch?v=MgfkFcVG8zc

A Volvo által, ötletesen Safety Sunday néven indított marketingakció kertében, ha ez a szituáció bekövetkezik máris elindul a sorsolás a Volvókra. Az ötlet biztosan nagyobb figyelmet generál, mint akár egy reklámblokkban sugárzott hirdetés.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.  A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Ha minden a tervek szerint megy 100 ezer ilyen sikolyhangú furgon járja majd az utcákat Amerikában.hvg.hu
Autó

Mi kell több a Defender rajongóknak?