Az anya azt mondta a rendőrségen, hogy már többször odaengedte a fiát a kormány mögé.

Az RTL Klub hétfőn mutatott be egy felvételt egy nőről, aki úgy vezette az autóját a Ferihegyi úton, hogy a kormányt az ölében tartott kisfiú fogta.

A rendőrség pénteken azt közölte, hogy a 49 éves asszonyt a felvétel napvilágra kerülését követő harmadik napon azonosították.

A nő meghallgatásán elmondta, hogy 11 éves fiát óvodás kora óta alkalomszerűen hagyta vezetni. Az csak a vakszerencsén múlt, hogy baleset egyszer sem történt.

A videó alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Az RTL Klub által bemutatott videó készítője szerint egyébként több mint ötvennel mehetett az autó. A Ferihegyi repülőtérre vezető út sokszor még az esti órákban is egy igen forgalmas útszakasz, ahol a megengedett legnagyobb sebesség 70 km/h.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Közlekedés

A kisgyerek vezetés közben félrehajolt, ettől megijedve az ittas wartburgos félrerántotta a kormányt és nekiment egy parkoló autónak.hvg.hu
Autó

A baleset a Nagytétényi úton történt, még májusban, a vonatkozó szakértői vélemény viszont csak most lett nyilvános.