Az A-osztály csúcsmodelljét ezúttal a Brabus tuning-szakemberei vették kezelésbe.

A Mercedes A-osztály 2018 óta gyártott aktuális generációjának a csúcsmodellje a Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+. Ennek a Kecskeméten készülő típusnak a 2 literes 4 hengeres turbómotorja nem kevesebb, mint 421 lóerős teljesítményt, illetve kereken 500 Nm-es nyomatékot ad le, ami 3,9 másodperces 0-100-as gyorsulást, illetve 270 km/h végsebességet tesz lehetővé.

Akinek pedig esetleg ez a produkció is túl visszafogott lenne, annak érdemes néhány pillantást vetnie a Brabus új tuningmodelljére:







A keresztségben Brabus B45 nevet kapott, 30 milliméterrel ültetett és 20 colos kerekeken gördülő újdonság motorja 450 lóerőt szabadít rá a kerekekre, ami mellé ráadásul 550 Nm-es nyomaték társul.










Az álló helyzetből 100 km/h-ra alig 3,7 másodperc alatt felgyorsuló kompakt elektronikusan korlátozott végsebessége változatlanul 270 km/h. Az autóra 3 év, illetve 100 ezer kilométer garanciát vállal a Brabus.




 




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!