Csodával határos módon nem sérült meg senki.

A Sopron felé haladó vonat oldalába hajtott egy személyautó csütörtök délelőtt ? számolt be az esetről a 112 Press. Az Opel 11 órakörűl ütközött neki a nagy sebességgel közlekedő vonatnak, miután a sofőr a fénysorompó tilos jelzése ellenére nem állt meg a vasúti kereszteződésben.

A vonat gyakorlatilag leborotválta az autó elejét, majd nagyjából 330 méteres vészfékezést követően tudott megállni.
A mentők megvizsgálták az autóst, de végül nem kellett kórházba szállítani. A vonat azonban nem mehetett tovább, az utasokat is busszal vitték tovább Sopronba. Az autós, mint kiderült várandós feleségénél volt bent a kórházban, onnan ment haza, mikor a baleset történt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Tovább tart a kamerás autókkal zajló közúti razzia.hvg.hu
Autó

Az önkényes vontatásról videó is készült.