Mi kell több a Defender rajongóknak?

Az angliai Swansway Garages posztolta ki azt a videót, amelyen egy sikeres mentést abszolvált az angol terepjáró. A probléma abból adódott, hogy a kereskedéshez érkező tréler a havas, csúszós úton már nem tudott elindulni segítség nélkül.

A kereskedés egyik menedzsere beugrott egy új Defenderbe és kihúzta a bajból a trélert. A kocsi hajtásában bekapcsolták a differenciálzárakat, amelyek pont azt teszik lehetővé, hogy az összes kerék egyforma sebességgel forogjon, ami gyakran segít elindulni pont az ilyen csúszós, vagy laza talajú felületen.




A videó persze gyorsan népszerű lett a Jaguar Land Rover is gyorsan átvette a hivatalos csatornáján.

A Land Rover Defender legújabb verziója egyébként sokakat meglepett megjelenésekor, mert láthatóan nagyon más lett, mint a korábban 70 éven át forgalmazott klasszikus terepjáró. De úgy tűnik, korántsem sikerült rosszul, mert bekerült az idei év autója döntős mezőnyébe is. Az új Defender 110-es már nálunk is járt teszten.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Éjszaka vitték ki az Autobahnra, ahol 263 km/h-s tempóval tudott közlekedni.



hvg.hu
Autó

A legjobb reklámot az élet írja.