A balesetnek tíz sérültje van, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Három autó ütközött össze kedd reggel M1 és az M7-es autópálya budapesti bevezető szakaszán, az Egér útnál, ahol emiatt több kilométeres torlódás alakult ki.

A mentők a baleset helyszínén tíz sérültet láttak el, három nőt és hét különböző korú gyereket: akadt köztük csecsemő és nyolc-tízéves is.

Egyiküknek sem súlyosak a sérülései, fej- és végtagzúzódásokat szenvedtek, további vizsgálatra kórházba vitték őket ? közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője, hozzátéve: a helyszínre egy mentőhelikoptert, egy gyermekrohamkocsit és öt mentőautót riasztottak.

Az Útinform közlése szerint a baleset miatt feltorlódott autók sora elérte a budaörsi bevásárlóközpontot. A rendőrség korábban azt közölte, hogy a forgalmat a 8-as kilométernél a két belső sávba terelik.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!